Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Kalastajatorpalla valmistaudutaan jo joululounaisiin 05.10.2018
Vegaaninen vaihtoehto perinteisten jouluherkkujen rinnalla keventää

Vaikka on vasta lokakuun alku, hotelli Hilton Kalastajatorppa Helsingin Munkkiniemess√§ promoaa jo perinteist√§, jouluista Py√∂re√§n Salin lounasp√∂yt√§√§ns√§. ‚ÄĚItse asiassa joululounaan suunnittelu k√§ynnistyi jo ennen kes√§lomia, toukokuussa‚ÄĚ, sanoo Kalastajatorpan keitti√∂p√§√§llikk√∂ Reijo Junkkari. ‚ÄĚKalastajatorpan joululounas on historiansa aikana 1970-luvulta alkaen paitsi monipuolistunut ja uudistunut, my√∂s keventynyt‚ÄĚ.

Monipuolisessa kalapöydässä on silliä, silakkaa, muikkua, lohta ja siikaa monella tavalla. Alkuruokina tarjolla on mm. kinkkuja ja laatikoita, rosollia, karitsahyytelöä ja monia muita jouluisia herkkuja, joita täydentää carving stationin grillattu härkä ja ylikypsä karitsanniska. Buffetissa on pyyntituoretta kalaa ja paahtojuureksia.

Vegaaneille on Torpan Pyöreässä Salissa myös pitkä pöytä erilaisine salaatteineen, savustettuina munakoisoineen ja grillattuine tofuineen kera omenaisen hapankaalin. Pääruoaksi on paahdettua myskikurpitsaa ja linssiohrattoa. Vegaanipöydästä kannattaa kinkun ja makkaroiden vastapainoksi maistella niidenkin, jotka eivät itse noudata tiukkaa kasvisruokavaliota. Mm. savustettu munakoiso on mielenkiintoinen tuttavuus.

Jälkiruokapöydässä on tarjolla talvista hedelmäsalaattia, kakkuja ja joulutorttuja sekä jälkiruokapöydän jouluisena kruununa upeita luumuja punssikerman kera.

Kalastajatorpan joululounas Kalastajatorpan Py√∂re√§n Salin joululounas on tarjolla arkisin 10.‚Äď14.joulukuuta. klo 11.30 - 15.00 sek√§ 17.- 21. joulukuuta. klo 11.30- 17.00. Joululounaan hinta on arkisin 68 ‚ā¨/henkil√∂. Joululounas tarjotaan my√∂s lauantaina 15.joulukuuta klo 11.30-17.00, jolloin joulunherkuista voi nauttia yhdess√§ perheen tai yst√§vien kesken, vaikkapa ennen joulun matkoja. Piparkakkupajassa perheen pienimm√§t p√§√§sev√§t p√§tem√§√§n ja viihtym√§√§n lounaan aikana. Joululounaan hinta lauantaina on 58 ‚ā¨/aikuiset, lapset 4-12 v. 29 ‚ā¨ ja alle 4 v. maksutta.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Hotel Katajanokasta Suomen ensimmäinen Marriott -hotelli 28.11.2018
Hotelli liittyi osaksi Marriottin Tribute Portfolio -brändiä

Finavian jätti-investointi Helsinki-Vantaalla siirtyy uuteen vaiheeseen 28.11.2018
Terminaali 2:n laajentaminen on osa miljardin euron investointiohjelmaa

Jaana Arvo jatkaa FBTA:n hallituksen puheenjohtajana 25.11.2018
Matkustusturvallisuus yhdistyksen syyskokouksen ammattiohjelman teemana