Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Scandic isännöi nyt myös Aulankoa ja Kuopion Atlasta 17.04.2018
Visuaalinen ilme, materiaalit ja mm. kanta-asiakasedut vaihtuvat

Scandic aloittaa tiistaina 17. huhtikuuta 2018 historiallisen hotelli Aulangon omistajana Hämeenlinnassa. Hotelliyritys avaa myös toisen hotellinsa Kuopiossa, jossa se ottaa vanhan Atlas-nimen takaisin käyttöön. Scandic aloittaa lisäksi toimintansa Joensuussa. Kolme Cumulus-hotellia muuttaa Scandic-brändin alle 17.04.02018, kun kello 14 alkaen asiakkaita toivottavat tervetulleiksi Scandic Aulanko, Scandic Atlas ja Scandic Joensuu. Paikkakunnista Hämeenlinna ja Joensuu ovat Scandicille uutta toimintakenttää.

‚ÄĚAulangon hotelli juhlii t√§n√§ vuonna 80-vuotissyntym√§p√§ivi√§√§n. Ihana kulttuurihistoriallinen Aulanko on saatu upeaan hotelliketjuun! ‚ÄĚ, hehkuttaa Aulangon hotellinjohtaja Katja Meijer.

Kylpylähotelli on erityisen suosittu kokoushotellina. Kongressikeskus tarjoaa useita kokoustiloja, Areena suurimpana jopa 850 kongressivieraalle.

Scandic Aulanko sijaitsee Hämeenlinnan Aulangolla Vanajaveden rannalla. Nykyhotelli on ollut toiminnassa vuodesta 1938 ja on yksi aikakautensa merkittävimpiä funktionaalisia rakennuksia Suomessa. Scandic Aulanko ja sitä ympäröivä Aulangon puisto ovat Museoviraston määrittelemiä valtakunnallisesti merkittäviä rakennettuja kulttuuriympäristöjä. Aulangon alkuperäinen 1800-luvulta peräisin oleva päärakennus paloi, mutta tuolta ajalta on yhä käytössä Kavaljeeri-rakennus.

Kulttuurihistoria on läsnä myös Scandicin toisessa uudessa hotellissa, Scandic Atlaksessa Kuopiossa. Hotelli Atlas on alunperin avattu vuonna 1929 ensimmäisenä kansainvälisen tason hotellina pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Scandic palauttaa tänään Atlas-nimen hotellille, mistä kaupunkilaiset ovat olleet mielissään.

Hotelli on täysin remontoitu ja laajennettu vuonna 2012. Vanhan hotellin hohto näkyy muun muassa museoviraston suojelemissa julkisivussa ja Atlas-salin pylväissä. Scandic Atlas sijaitsee aivan ydinkeskustassa Kuopion torin laidalla.

‚ÄĚNyt hotelli loistaa upeuttaan! Hienoa, ett√§ my√∂s hotellin nimi viestii pitk√§st√§ historiasta. Meill√§ on tarjota vieraillemme saunallisia, kylpyammeellisia ja parvekkeellisia sviittej√§. Ja uskaltaisikohan sanoa, ett√§ meill√§ on kaupungin paras pihviravintola‚ÄĚ, sanoo Scandic Atlaksen hotellinjohtaja Miia Siltala.

Scandic aloittaa uutena toimijana nyt myös Joensuussa. Scandic Joensuu sijaitsee Kirkkokadulla kaupungin ydinkeskustassa. Kolin kansallismaisemat kutsuvat matkailijoita vain vajaan tunnin ajomatkan päässä hotellista.

‚ÄĚOdotamme innokkaina Scandic-tulevaisuuttamme. Jalat maassa, p√§√§ pilviss√§. Tyypillisin vieraamme on ty√∂matkalla oleva 45-vuotias mies. Vieraanamme saamme pit√§√§ h√§nt√§ keskim√§√§rin l√§hes kolme vuorokautta‚ÄĚ, kertoo Scandic Joensuun hotellinjohtaja Pirjo Kouvo.

Scandic osti Restelin koko hotelliliiketoiminnan joulukuun lopussa ja nousi kaupan myötä Suomen suurimmaksi hotelliyritykseksi. Scandic on ottanut nyt haltuunsa jo 14 Cumulus-hotellia ja vahvistanut otettaan loma- ja vapaa-ajan matkailusta. Scandic on perinteisesti ollut vahva erityisesti kaupungeissa ja bisnesmatkailussa.

Kylttien lisäksi hotellien kaikki tuotteet ja materiaalit vaihdetaan Scandic-brändin mukaisiksi. Myös Scandic Friends -kanta-asiakasedut ja lisäpalvelut toteutetaan hotellissa tiistaista lähtien. Keskiviikkoaamusta alkaen hotelleissa tarjotaan Scandic-aamiainen.

Scandicilla on nyt 70 hotellia ja 13 000 hotellihuonetta 31 paikkakunnalla. Työntekijöitä on runsaat 2 300. Uudet 15 paikkakuntaa ovat Hyvinkää, Hämeenlinna, Ikaalinen, Imatra, Joensuu, Kemi, Kotka, Kouvola, Mikkeli, Nokia, Rauma, Ruka, Salo, Seinäjoki ja Siuntio. Ensimmäinen Cumulus-hotelli muutettiin Scandic-hotelliksi Helsingin Meilahdessa 27.2. ja loput muutetaan juhannukseen 2018 mennessä. Samalla hotellien nimet vaihdetaan Scandic-brändin mukaisiksi. Holiday Inn-, Crowne Plaza- ja Hotel Indigo -brändien alla toimivien hotellien nimet eivät muutu. Scandic on perustettu 1960-luvulla Ruotsissa. Pääkonttori on Tukholmassa. Kaikkiaan Scandic-hotelleja on 280 Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Puolassa. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Royal Air Maroc liittyy oneworldiin 06.12.2018
Ensimmäinen uusi täysjäsen sitten vuoden 2012

Uusi Original Sokos Hotel Tripla on nyt harjakorkeudessa 06.12.2018
Pasilaan 430 huonetta ja 13 kokoustilaa 2020 alkuvuodesta

Turkish Airlines avaa reitin Istanbul-Rovaniemi 06.12.2018
Suorat lennot alkavat vuoden päästä 5.12.2019