Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Helsingin matkailuneuvonta muuttaa rautatieaseman lippuhalliin 12.04.2018
Pohjoisesplanadilla vapautuvaan tilaan etsitään uutta toimijaa

Pääkaupungin matkailijoita palvellaan toukokuusta lähtien kahdessa uudessa toimipisteessä. Matkailuneuvonnassa tullaan panostamaan entistä enemmän digitaalisuuteen ja asiakaskohtaamisiin. Myös muut matkailijoiden sesonkipalvelu kuten Helsinki Helpit starttaavat jo toukokuussa.

Toukokuusta lähtien matkailuneuvonnan palveluita on saatavilla lentoaseman lisäksi Helsingin päärautatieasemalla sekä Stockmannin tavaratalossa. Viimeiset viisikymmentä vuotta Pohjoisesplanadilla palvellut matkailuneuvonta muuttaa Helsingin historiallisen päärautatieaseman lippuhalliin. Nykyinen Pohjoisesplanadin ja Unioninkadun kulmassa sijaitseva toimipiste on avoinna normaalisti 22. huhtikuuta saakka.

Rautatieaseman lisäksi Helsingin Stockmannille avataan interaktiivinen MyHelsinki-palvelupiste. Pisteeltä löytyvät digitaaliset palvelut tiedonhakuun sekä karttoja ja esitteitä. Sesonkiaikaan Stockmannilla on paikalla myös matkailuneuvonnan henkilökuntaa.

Uudet toimipisteet avataan toukokuun aikana. Muuton ajan matkailuneuvontaa saa kaupungintalon Virka-infosta.

”Nykyisin matkailijat etsivät ahkerasti tietoa internetistä ja tarpeet perinteiselle matkailuneuvonnalle ovat muuttuneet. Henkilökohtaiset suositukset ja kasvotusten tapahtuva neuvontapalvelu ovat yhä tärkeä osa matkailijoiden Helsinki-kokemusta. Uusien toimipisteidemme myötä pyrimme palvelemaan vierailijoita entistä paremmin ja siellä missä heillä herää kysymyksiä,” kertoo Helsinki Marketingin toimitusjohtaja Laura Aalto.

Helsingin matkailutoimiston muuton myötä Pohjoisesplanadille vapautuu upea toimitila Helsingin ydinkeskustasta. Torikorttelit etsii tällä hetkellä tiloihin uutta toimijaa.

”Matkailuneuvonnan tila paraatipaikalla Espan ja Unioninkadun kulmassa on ehdottomasti kiinnostavimpia tiloja alueella. Se toivottaa tervetulleeksi Torikortteleihin Espan puiston ja Kauppatorin suunnalta. Etsimme kulmaan vetovoimaista yritystä täydentämään Torikortteleiden monipuolista tarjontaa niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille,” kertoo Torikortteleiden kauppapaikkajohtaja Peggy Bauer.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Norwegianin konsernijohtajalle tunnustus Norjan ja Yhdysvaltojen suhteiden vahvistamisesta 29.06.2018
Bjørn Kjos vastaanotti U.S. Ambassador’s Award –huomionosoituksen

Finnish Travel Galan ”Yleisön suosikki” –äänestys on käynnissä 29.06.2018
Valitse suosikkisi eri kilpailukategorioissa ja vaikuta äänestämällä

Norwegian avaa kaksi uutta reittiä Helsingistä 27.06.2018
Tel Aviviin ja Gdanskiin suorilla lennoilla ensi syksynä