Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone valmistuu 2019 12.01.2018
Kahdeksas Solo -hotelli - 20 miljoonan euron investointi

Sokos Hotellien Solo-perhe laajenee vuoden kuluttua, kun Turun sydämeen avataan alkuvuonna 2019 uusi Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone. Uudistuksen myötä tunnettujen turkulaisten arkkitehtien Erik Bryggmanin ja Ilmari Ahosen 1920-luvulla suunnittelema klassikkohotelli siirtyy modernisti nykypäivään. Yksilöllisiä Solo-hotelleja on ketjussa tämän jälkeen kahdeksan.

‚ÄĚSolo by Sokos Hotels -hotellit lanseerattiin viisi vuotta sitten tarjoamaan uniikkeja hotellikokemuksia el√§myksi√§ etsiville matkailijoille. Solot tarjoavat vierailleen paitsi kiinnostavia tarinoita my√∂s ensiluokkaista palvelua ja paljon aistikkaita yksityiskohtia‚ÄĚ, kertoo markkinointi- ja viestint√§johtaja Outi Vitie SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

‚ÄĚTurun Seurahuone, jonka seinien sis√§√§n k√§tkeytyy niin pala Turun kuin Suomen Seurahuoneiden ja koko hotellielinkeinon historiaa, sopii loistavasti klassikkohotelliemme ketjuun‚ÄĚ, Vitie luonehtii.

Syksyllä 2017 käynnistyneen Turun Seurahuoneen arvokiinteistön uudistus on 20 miljoonan euron investointi. Se kattaa kiinteistön täydellisen peruskorjauksen lisäksi liiketoiminnan uudistuksen. Suurin muutos koskee pääsisäänkäyntiä, joka palautetaan Eerikinkadulta takaisin alkuperäiselle paikalleen Humalistonkadulle.

Hotellin uusi ilme on sisustusarkkitehti Jaakko Puron käsialaa. Lämpimät värit, laadukkaat tekstiilit ja esineiden muodot on valittu huolella 1920-luvun klassismin muotokieltä jatkamaan. Terrakotan ja keltaisen värisävyt noudattavat tuolle aikakaudelle tyypillistä värimaailmaa. Turussa vieraat aiotaan jatkossa yllättää eläväisellä ja mutkattomalla tunnelmalla sekä lukuisilla yllätyksellisillä yksityiskohdilla niin palvelussa kuin sisustuksessa.

‚ÄĚHotellin katutasoon tulee urbaani ruoka- ja seurusteluravintola. Toisen kerroksen muunneltavat ravintolatilat luovat puitteet niin aamiaiseen ja erilaisiin juhliin kuin et√§ty√∂h√∂n ja erilaisiin kokoontumisiinkin. Hemmottelua tarjoavat muhkeat vuoteet, upea aamiainen, saunatilat sek√§ rouhea gym‚ÄĚ, kertoo hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata. Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneelle Turun keskustassa tulee 140 huonetta, seitsem√§√§ eri huonetyyppi√§.

Solo by Sokos Hotels -hotelleja on Turun uuden hotellin myötä neljä Suomessa, kaksi Pietarissa ja yksi Tallinnassa. Sokos Hotellien muut hotellityypit ovat Break by Sokos Hotels ja Original by Sokos Hotels. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Royal Air Maroc liittyy oneworldiin 06.12.2018
Ensimmäinen uusi täysjäsen sitten vuoden 2012

Uusi Original Sokos Hotel Tripla on nyt harjakorkeudessa 06.12.2018
Pasilaan 430 huonetta ja 13 kokoustilaa 2020 alkuvuodesta

Turkish Airlines avaa reitin Istanbul-Rovaniemi 06.12.2018
Suorat lennot alkavat vuoden päästä 5.12.2019