Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone valmistuu 2019 12.01.2018
Kahdeksas Solo -hotelli - 20 miljoonan euron investointi

Sokos Hotellien Solo-perhe laajenee vuoden kuluttua, kun Turun sydämeen avataan alkuvuonna 2019 uusi Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone. Uudistuksen myötä tunnettujen turkulaisten arkkitehtien Erik Bryggmanin ja Ilmari Ahosen 1920-luvulla suunnittelema klassikkohotelli siirtyy modernisti nykypäivään. Yksilöllisiä Solo-hotelleja on ketjussa tämän jälkeen kahdeksan.

”Solo by Sokos Hotels -hotellit lanseerattiin viisi vuotta sitten tarjoamaan uniikkeja hotellikokemuksia elämyksiä etsiville matkailijoille. Solot tarjoavat vierailleen paitsi kiinnostavia tarinoita myös ensiluokkaista palvelua ja paljon aistikkaita yksityiskohtia”, kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Outi Vitie SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

”Turun Seurahuone, jonka seinien sisään kätkeytyy niin pala Turun kuin Suomen Seurahuoneiden ja koko hotellielinkeinon historiaa, sopii loistavasti klassikkohotelliemme ketjuun”, Vitie luonehtii.

Syksyllä 2017 käynnistyneen Turun Seurahuoneen arvokiinteistön uudistus on 20 miljoonan euron investointi. Se kattaa kiinteistön täydellisen peruskorjauksen lisäksi liiketoiminnan uudistuksen. Suurin muutos koskee pääsisäänkäyntiä, joka palautetaan Eerikinkadulta takaisin alkuperäiselle paikalleen Humalistonkadulle.

Hotellin uusi ilme on sisustusarkkitehti Jaakko Puron käsialaa. Lämpimät värit, laadukkaat tekstiilit ja esineiden muodot on valittu huolella 1920-luvun klassismin muotokieltä jatkamaan. Terrakotan ja keltaisen värisävyt noudattavat tuolle aikakaudelle tyypillistä värimaailmaa. Turussa vieraat aiotaan jatkossa yllättää eläväisellä ja mutkattomalla tunnelmalla sekä lukuisilla yllätyksellisillä yksityiskohdilla niin palvelussa kuin sisustuksessa.

”Hotellin katutasoon tulee urbaani ruoka- ja seurusteluravintola. Toisen kerroksen muunneltavat ravintolatilat luovat puitteet niin aamiaiseen ja erilaisiin juhliin kuin etätyöhön ja erilaisiin kokoontumisiinkin. Hemmottelua tarjoavat muhkeat vuoteet, upea aamiainen, saunatilat sekä rouhea gym”, kertoo hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata. Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneelle Turun keskustassa tulee 140 huonetta, seitsemää eri huonetyyppiä.

Solo by Sokos Hotels -hotelleja on Turun uuden hotellin myötä neljä Suomessa, kaksi Pietarissa ja yksi Tallinnassa. Sokos Hotellien muut hotellityypit ovat Break by Sokos Hotels ja Original by Sokos Hotels. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Nordic Business Travel Awards –julkistettiin NBTS:ssä Helsingissä 18.03.2018
Pohjoismaisten liikematkayhdistysten illallinen huipentui palkitsemisiin

Finnair vuokraa GetJetiltä A320-lentokoneen 18.03.2018
Euroopan liikenteeseen kesäkuusta 2018 tammikuuhun 2019

Berliinin uuden lentoaseman asia saa yhä kummallisempia käänteitä 18.03.2018
Lufthansa-johtaja ennustaa: koko asema puretaan ja rakennetaan uudelleen