Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Icelandair avaa uuden reitin Kansas Cityyn 12.01.2018
San Francisco ja Baltimore palavat takaisin USA:n reittikartalle

Kansas City saa ensimmäisen suoran lentoyhteyden Euroopasta ja San Francisco ja Baltimore palaavat takaisin Icelandairin kausikohteiksi tauon jälkeen.

San Franciscon (SFO), jonne Icelandair palaa muutaman vuoden tauon jälkeen, mahdollistaa yhtiön laajentuminen ja sen käytössä olevat uudistetut Boeing 767 koneet. Reitti avataan 1. kesäkuuta ja lennot jatkuvat lokakuun loppuun saakka. Yksi maailman suosituimmista kohteista vahvistaa Icelandairin länsirannikon tarjontaa johon kuuluvat Seattle ja Portland. Reitti lennetään neljästi viikossa tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Lisäksi Icelandair operoi Alaska Airlines codeshare yhteistyönä Seattlen kautta useisiin kohteisiin Kaliforniassa.

Samanaikaisesti Icelandair palaa Baltimoreen, Marylandiin kausiluonteisesti 28.5.2018 alkaen. Baltimore (BWI) on yksi USAn pääkaupungin virallisista lentokentistä ja kaupunkia kutsutaan nykyään lempinimellä Charm City. Lähistöltä löytyy paljon nähtävää kuten Cheasapeake Bay ja Marylandin osavaltion ja maan historiallinen pääkaupunki Annapolis. Icelandair lentää Baltimoreen neljästi viikossa Islannista: maanantaisin, tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Lentoihin on sujuva yhteys Helsingistä.

Icelandair avaa kausiluonteisen reitin USA:ssa myös Kansas Cityyn (KCI) 25. toukokuuta 2018. Reitti lennetään kolme kertaa viikossa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.

Yhtiö on aiemmin ilmoittanut jo kaksi uutta kohdetta 2018 - Cleveland ja Dallas ja avaa siten Pohjois-Amerikkaan yhteensä viisi uutta kohdetta tänä vuonna.

"Icelandair on toiminut jo yli 80 vuoden ajan. Uusi Kansas City ja ensimmäinen suora yhteys Eurooppaan on aina merkittävä kansainvälistymisen virstanpylväs sekä kohteelle että meille", sanoo Icelandair toimitusjohtaja Bjorgolfur Johannsson. Baltimore-palvelu on hyvä lisä jo tarjolla oleville Washington-Dulles (DCA) lennoille, ja antaa lisää vaihtoehtoja Washington DCn matkaaville. Yhteys on nopein Suomesta ja vahvistaa merkittävästi yhtiön tarjontaa itä-rannikolla. Baltimore tarjoaa myös monia jatkoyhteyksiä myös muualle Yhdysvalloissa ja kumppaniyhtiöt JetBlue ja Alaska Airlinesin ovat kentän isoja toimijoita. "Verkostomme on laajempi ja vahvempi kuin koskaan, ja tarjoamme matkustajillemme enemmän lentoja, enemmän yhteyksiä ja olemme erittäin inspiroituneita näistä uusista kohteista", lisää Icelandair toimitusjohtaja Bjorgolfur Johannsson. Icelandair tarjoaa nopean koneenvaihdon lisäksi myös Stopover vaihtoehdon Islannissa. Samalla lentohinnalla voi pysähtyä 1-7 vuorokautta ja saada lisäarvoa matkalle. Uudet kohteet tarjoavat myös mahdollisuuden yhdistellä kohteita. Icelandair lentää päivittäin Helsingistä Islantiin ja tarjoaa nopeat yhteydet kohteisiin USA:ssa ja Kanadassa.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Turkish Airlines avaa reitin Istanbul-Rovaniemi 06.12.2018
Suorat lennot alkavat vuoden päästä 5.12.2019

Finavia ja Telia toivat 5G-robotin Helsinki-Vantaan lentoasemalle 04.12.2018
Telia on avannut 5G-verkon Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Matka 2019 teema Hidden Treasures esittelee tuntemattomia helmiä 30.11.2018
Messujen uudet kohteet ja vanhat tutut: jo 580 näytteilleasettajaa